separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EMOTIVNO STABILNA! Marina Tadić došla bez dečka na nastup Ilde Šaulić, a evo i zbog čega! (FOTO)


Sinoć je došla da podrži svoju drugaricu Ildu Šaulić, ali bez dečka.


Pevačica Ilda Šaulić imala je prvi nastup sinoć u Beogradu, nakon što je pre nekoliko meseci njen otac Šaban Šaulić tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj.

Autor: Pink.rs

Sinoć su Ildi podršku pružali njen suprug Bojan Vučković, pevačica Marina Visković, bivši zadrugar Pavle Jovanović, ali i koleginica Marina Tadić koja je istakla da će uvek biti uz Šaulićevu.

Autor: TV Pink Printscreen

Svi znamo kakav je nemili događaj bio i naravno uvek bih bila tu uz nju, da se nije i ovo desilo, a sada ću joj pružiti posebnu podršku. Puna je snage i spremna je da ide dalje. Naša profesija je takva. Malo surova, ali smo navikli da posle takvih godina moramo da idemo dalje. Sigurna sam da će joj mnogi značiti podrška i ovakve stvari - rekla je Marina.

Na ovo dešavanje Marina Tadić stigla je bez emotivnog partnera, a pre nego što je ušla u klub, otkrila je zbog čega je to tako i napomenula da je trenutno emotivno stabilna.

Autor: TV Pink Printscreen

Pa nije hteo da dođe. On spava, šalim se. Pa ne znam, kada me uhvatite, uhvatili ste me. Sada sam emotivno stabilna - izjavila je pevačica.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti