AKTUELNO

Bio je veliki radoholičar.

Danas se navršava osam godina otkad je domaća muzička scena ostala bez jedne velike zvezde, Darka Radovanovića. On je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda, nedaleko od Ostružničkog mosta, zajedno sa svojim prijateljem i saradnikom Aleksandrom Acom Miloševićem.

Foto: Pink.rs/R.L

Darko je tada bio na vrhuncu karijere, nizao je hit za hitom, a mnogi su mu predviđali blistavu karijeru. Ipak sve je stalo te subotnje večeri, kada je vozač "mercedesa" Đorđe Rančić pokušao da pretekne šleper na neosvetljenom delu puta, prešao u suprotnu traku i zakucao se direktno u automobil u kom je bio Radovanović.

Osam godina kasnije, njegov blizak prijatelj i poslovni saradnik Darko Ostojić koji je osam godina svirao svaki nastup sa Radovanovićem otkriva u kakvom sećanju mu je ostao pevač.

Foto: Printscreen YouTube/AL HAMED

On je bio veliki radoholičar. Toliko je radio da je jednom na splavu, tokom nastupa, kolabirao. Pao je u nesvest, gazda ga je vodio u hitnu. To je samo jedna situacija koja ne može dovoljno da opiše kakav je bio i koliko je bio predan poslu - naveo je gitarista iz Darkovog benda.

Radovanović je iza sebe ostavio tada trogodišnju ćerku Laru i neutešnu suprugu Maju, koja se od tada u potpunosti posvetila naslednici.

Foto: Kurir/Zorana Jevtić

PROČITAJE JOŠ: BILA JE ZVEZDA FILMA 'Lepa sela lepo gore': Doživela je strašnu sudbinu i UMRLA U 31. GODINI! (FOTO)

Njegova ćerka je tada imala tri godine, bila je baš mala, pa i nisu mogli da imaju neki odnos kao što bi imali da je bila veća. Najveća greška mu je bila što je sve ulagao u muziku, ćerki i ženi na kraju ni stan nije ostao. Takav je bio. Bio je mnogo predan muzici i sve je ulagao u nju. Taman kad je trebalo da sve dođe na svoje, da napravi veliki koncert koji je planirao, eto šta mu se desilo - završio je priču za naš portal muzičar sa kojim je Darko Radovanović godinama sarađivao.

R. Lazarević

#Darko Radovanović

'