AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Najluđa emisija ove sezone autorske emisije Ognjena Amidžića, "Ami G Show" očekuje vas večeras od 22 časa na TV Pink. Snage u rvanju u čokoladi odmeriće osam najsekepilnijih zadrugarki - Aleksandra Subotić, Sanja Stanković, Luna Đogani, Eleonora Miljković, Mina Vrbaški, Dorotea Jovanović, Maja Marinković i Stanija Dobrojević.

Tokom gostovanja u Ognjenovoj emisiji, povela se priča o Norinom i Stanijinom sukobu, a kada su spomenule ko bi pobedio u potecijalnom fizičkom obračunu, Amidžić je predložio da se oprobaju u rvanju u čokoladi, što su ove zadrugarke sa oduševljenjem prihvatile.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je Ognjen došao na ideju da organizuje rvački spektakl, u kom će se najatraktivnije učesnice "Zadruge" boriti, a sve ovo ćete uživo pratiti večeras od 22 časa.

Kako nam je Ognjen otkrio, u bazenu prečnika od tri metra, biće 100 kilograma istopljene čokolade u kojoj će se ovih osam zadrugarki boriti. On nam je ispričao i detalje ovog nesvakidašnjeg takmičenja, koje će se naročito dopasti muškom delu publike.

Foto: TvPink Printscreen

- U ovom rvačkom spektaklu učestvovaće i ozbiljan žiri, koji će voditi računa o regularnosti takmičenja. Biće ubačen novčić u čokoladu za rvanje, pa takmičarke neće videti gde se nalazi. Koja zadrugarka ga pronađe i uspe da ga iznese izvan bazena, ta je pobednica. Druga zadrugarka treba da je u tome spreči, da je obara. Tako da, očekuje vas pravi spektakl. Imaćemo i specijalne goste koji će pevati, tako da, što bi mladi rekli, sve ima da gori i grmi - otkrio nam je Ognjen.

Koja zadugarka će se najbolje snaći, koja će uspeti da pronađe i iznese novčić iz bazena, ali i ko su članovi stručnog žirija, saznaćete ako budete uz "Ami G Show".

Ne propustite osam seksepilnih zadrugarki i rvački spektakl u čokoladi u emisiji "Ami G Show" večeras od 22 časa na TV Pink!

Pink.rs

#Amidži Šou

'