AKTUELNO

Budite večeras uz televiziju Pink!

I ove večeri, nakon emisije "Hit tvit", očekuje nas još jedna polufinalna emisija najgledanijeg talent šou takmičenja "Pinkove zvezde - All Talents". I ove večeri njih devetoro će nam pokazati da li zaslužuju da se nađu u velikom finalu i bore se za 3.000.000 dinara!

Foto: TvPink Printscreen

Žiri koji čine Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Žika Todorović, Kija Kockar i Sloba Radanović i ove večeri će morati da donesu tešku odluku ko će se od devet takmičara naći u finalu.

Večeras ćemo gledati Borisava Ilića i Ivana Jovanovića, koji će nam se predstaviti u borilačkim veštinama, Zoricu Antić (Low Z) koja će tverkovati, mađioničara Nikolu Stanimirovića, "Roma Sijam Grubb", Branka Biberčića koji će nam se predstaviti u sprej umetnosti, Ninu Babić u solo plesu, Radivoja Vukovića koji će izvesti akrobacije sa loptom, Igora Kostića koji će nam svirati na harmonici i kolektivni ples koji će izvesti Pop Art.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Ko će se od njih plasirati u finale videćemo, a vi obavezno budite uz televiziju Pink jer vas odmah nakon emisije "Hit tvit" očekuje luda zabava!

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezde - All Talents

#najava

'