AKTUELNO

Prvi put u medijima posle tri godine.

Naša popularna pevačica Ana Nikolić već tri godine se ne pojavljuje u domaćim medijima. Međutim, sada se ona vraća na estradno nebo Srbije sa novim albumom, a tim povodom ekskluzivno je dala intervju voditelju i uredniku emisije "Premijera - Vikend specijal" Ognjenu Nestoroviću.

Ana je otkrila sve detalje iz svog porodičnog gnezda, gde živi sa ćerkicom Tarom, koju je dobila u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam se kao na početku karijere, treba mi malo vremena da se vratim u sve to, ali u svakom slučaju se radujem. Često se šalim sa mojim saradnicima, moj život se deli na to kada sam bila pevačica i kada sam postala mama. Promenila sam svoj bioritiam potpuno, a to se meni dogodilo kroz trudnoću i dolaskom Tare u naš dom, ja sam sada osoba koja legne da spava u 10, 11, uveče i ustajem u 7. To je nešto što meni toliko prija, jer to je moj prirodni bioritam. A naš posao je takav da se ti noću tek pališ, da radiš. Ta moja trudnoća se dogodila u pravom trenutku, ali i da se Tara nije dogodila, mislim da bih malo prikočila u tom trenutku sa svim, svi mi imamo svoje limite i granicu tolerancije. Ja bih se svakako povukla na neko vreme, ali Tara je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu - otkrila je pevačica.

Ona je istakla da je u privatnom životu jedna "obična mama" koja sa svojim detetom obavlja uobičajene aktivnosti, koje, prema njenim rečima, ne bi bile ni zanimljive medijima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo mama, moj dan uopšte nije zanimljiv medijima. Ja uopšte nisam moderna mama, već sam kao moja mama. Imamo ritam, koji se strogo prati, Tara je jedno srećno, zadovoljno dete, nehisterično. Ona ima ritam, ja se toga držim, zna se kada je doručak, kada se ide u šetnju, kada je spavanje, ja je uvek uspavljujem, sada već uvodimo priče, bajke, neke nove igre, vrlo je znatiželjna. Počela je prstićem nešto da mi pokazuje, da preti, ja joj kažem "Nemoj da ti slomim taj prstić". To je jedna mala glumica, uz svu moju želju da bude van kamera, već vidim da se to neće desiti, ona glumi 24 sata, sedam dana u nedelji. Ume da me obrlati, ali mora da zna šta ne sme. Malo dobije i po g*zi, mora da zna neke stvari - rekla je pevačica.

Nikolićeva je otkrila da je Tara uspela da popuni prazninu koja je postojala u Aninom životu, te je sa puno nežnosti govorila o prvim rečima svoje mezimice.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OBEZBEDILA PORODICU! Rada Manojlović podigla kuću u rodnom selu, a sada sestri Maji pokreće privatni biznis! Postoji samo JEDAN PROBLEM! (VIDEO)

Prvo sam stekla strpljenje, stvarno sa njom imam mnogo strpljenja, a bojala sam se da neću imati. Tara mi je otvorila jednu novu dimenziju značenja reči ljubav, to je nova emocija potpuno. Tara je rođena iz velike ljubavi i željena je mnogo. Mi umetnici uvek imamo osećaj praznine, svega je malo i stalno popunjavamo neku prazninu, ali je Tara to uspela donekle da popuni. Njena prva reč je bila "Baba", posle toga je izgovorila "Tata" i "Mama" tek na kraju, ali sada, kad mi kaže "Ana" ja padnem u nesvest, eto i to sam dočekala - ispričala je Ana Nikolić.

R. L.

#Ana Nikolić

#Premijera-Vikend specijal

'