AKTUELNO

Ima neostvarenu želju iz detinjstva.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković u svojoj emisiji ugostila je poznate i zanimljive goste, a među njima bili su pevačica Ana Kokić, frontmen Leksington benda Bojan Vasković, potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i modni kreator Goran Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEMAM SREĆE U LJUBAVI! Aleksandra Mladenović progovorila o simpatiji, pa otkrila da li je bila nečija ljubavnica: ŠTO JE ZAUZETO, NIJE ODUZETO! (VIDEO)

Sanja je svojim gostima postavila pitanje "Da li imaju strah od siromaštva", a poznata pevačica je istkla da se sa tim nije susrela, ali da ima jednu neostvarnu materijalnu želju.

Nemam ta neka sećanja na siromaštvo, jesu te devedesete bile teške, ali moja mama se uvek trudila da imamo bar ono osnovno da pojedemo, da nam ne bude hladno, da budemo pristojno obučeni i da budemo školovani. Jedino, što mi je bilo zbog takvog vremena uskraćeno, to je klavir. Dok sam išla u muzičku školu, klavir je tada mnogo bio skup i to je jedina stvar za kojom sam žalila i zbog toga nisam mogla da nastavim dalje školovanje - iskrena je bila pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Ana Kokić

#Magazin In

#Sanja Marinković

'