AKTUELNO

Još jedna luksuzna nekretnina.

Naša najveća balkanska muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pored svoje vile na Dedinju i kuće na Kipru u svoju imovnisku kartu upisaće još jednu nekretninu. Naime, Ceca je već odabrala stan u Beogradu na vodi od 130 kvadratnih metara, kojeg će uskoro pazariti i isti planira da ustupi svojoj deci.

Foto: Instagram

Ceca je pre nekoliko godina kupila kuću na Kipru, koju je potpuno uredila prema svojim željama i nije tajna da najradije tamo odlazi kada ima slobodnog vremena. Tamo najbolje može da se odmori i opusti jer je niko ne prepoznaje, te zbog toga nikada nije žalila novac koji je uložila u tu kuću. Međutim, nedavno je shvatila da je vreme da novac ponovo uloži u nekretninu, koja će ostati njenoj deci na korišćenje. Zbog toga je angažovala agenciju za prodaju nekretnina i objasnila da želi luksuzan stan na atraktivnoj lokaciji u zgradi koja će, osim privatnog obezbeđenja, imati teretanu i spa, ali i sve pogodnosti koje su joj neophodne - kaže dobro obavešteni izvor.

Među komšijama biće joj njena kuma Viki Miljković, koja je tu već pazarila tri stana, te i ne čudi što je Ceca baš tu došla u razgledanje.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NA OVOME BI JOJ MNOGI POZAVIDELI! Katarina Živković pokazala zanosno telo, muškarcima vilice pale na pod! (FOTO)

Viki je već pazarila tri stambene jedinice u izgradnji na toj lokaciji, a Ceca je nedavno sa svojom prijateljicom obišla njene stanove. Tada se oduševila prostorom, lokacijom, ali i pogledom sa višespratnice na reku i beogradske mostove. Tada je rešila da upravo u toj zgradi pazari novi dom, te je pozvala svog agenta za nekretnine, od koga je tražila da joj pokaže stanove koji su ostali za prodaju - priča izvor i dodaje - Ceca je u narednih nekoliko dana išla u razgledanje slobodnih stanova, a u uži izbor su ušle čak tri luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi. U narednom periodu treba da odluči koji će stan kupiti, a konsultovala se i sa Veljkom i Anastasijom. Ceca bi najradije kupila stan koji se nalazi na nekom od poslednjih spratova, tamo su stanovi ujedno i najveći, a njena deca je podržavaju u tome. Sviđa joj se i to što stan ima više od 130 kvadrata, dve spavaće sobe, kao i odvojenu kuhinju od trpezarije i dnevne sobe. Takođe, stan ima i dva kupatila, kao i ogromnu terasu, na kojoj Ceca planira da uživa i uredi je po svom ukusu. Stan je već potpuno opremljen, svaka soba je klimatizovana, ugrađeni su kompletni kuhinjski elementi, ugrađen je i hrastov parket, kao i ugradni plakari i posebna rasveta. Međutim, najviše joj se sviđa što je stan na prestižnoj lokaciji i što u blizini ima dosta parkova i zelenila. Zgrada poseduje zatvoreni bazen, igraonicu za decu, teretanu, recepciju koja je non-stop na raspolaganju stanarima, ali i garažno mesto. Drugim rečima, stan je savršen za Cecu - završava izvor.

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Violeta Viki Miljković

'