AKTUELNO

Svi su uživali u njegovom nastupu.

Još jedan takmičar, koji je zabavljao i oduševljavao žiri, ali i vernu publiku proteklih osam meseci, jeste Sergej Pajić. On je u ovoj prvoj polufinalnoj noći "Pinkovih zvezdica - All stars" nastupio šesti po redu i to sa pesmom "Mafia", koju u originalu izvode Džala Brat i Buba Koreli.

Foto: Pink.rs

Sergej je i ranije oduševljavao sve svojim spektakularnim performansima koje je izvodio na sceni, ali večeras je uspeo da potpuno zaseni i sam sebe. On nije prestajao da pleše ni u jednom trenutku, zajedno sa plesnom grupu koja je bila sa njim na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri večeras nema priliku da glasa i odlučuje o plasmanu takmičara, ali je i ovoga puta, posle Sergejevog nastupa dao svoj komentar.

Izabrao si super pesmu u odnosu na to kako pevaš, tvoj glas ovoj pesmi savršeno odgovara. Ovakve pesme se ne pevaju bez autotjuna, a ti si to odradio maestralno, konačno sam razumeo o čemu se radi u pesmi. Ako budeš došao u finale, trudi se da budeš svoj, molim te, to ti je jedan dobronameran savet - naveo je Damir Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si ti uvek dobar, imaš sve što je potrebno da budeš muzička zvezda. Ti si multitalentovan i treba da se oslanjaš na harizmu koja je neodoljiva - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Sergeja Pajića, njegov redni broj za glasanje je 4, a za njega možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup pogledajte u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'