AKTUELNO

Pokazao sve svoje emocije.

David Marković nastupio je u ovoj prvoj polufinalnoj noći "Pinkovih zvezdica - All stars" treći po redu i to pesmom Željka Joksimovića "Lane moje".

Foto: Pink.rs

David je pokazao sve svoje emocije u ovoj vanvremenskoj baladi, pa niko nije ostao ravnodušan na njegovo izvođenje. Ovaj nastup bio je identičan onome koji je imao Željko na Evroviziji, zbog čega je publika tokom cele pesme uživala, zbog čega je dobio i gromoglasan aplauz na kraju, ali i skandiranje.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Damir Handanović, Nataša Bekvalac i Kristina Kockar, bez treptaja su gledali Davida, a kada je završio sa nastupom, oni su dali svoj komentar, iako večeras neće imati priliku da ga ocenjuju.

David nekako simblično nosi taj broj osam, beskonačnost. Mi te beskonačno volimo jer si ti beskonačno talentovan. Tvoje građenje emocija otkriva jedno veliko bogatstvo unutar tebe. Mi svaki put prepoznamo u tebi prelepu emociju sa tananim glasom. Prelepo je da imamo takvog lepog dečaka koji odiše dostojanstvom - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: Pink.rs

Majka i otac treba da budu ponosni na ovo prelepo biće, prelep glas, prelepa izvedba. U tim etno pesmama se ti pronalaziš - navela je Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Meni svaki put na njega suze oči. Imam utisak da si stara duša. Ja kao televizijska mama mogu da ti kažem da je za tebe ovo bio najprijatniji nastup, sve je bilo na nivou, ti si jedan savršen dečak - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Davida Markovića, njegov redni broj za glasanje je 8, a za njega možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Ukoliko ste propustili da pogledate nastup ove talentovane zvezdice to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'