AKTUELNO

Šalju mi poruke sa svih strana, neko je našao i moj broj, pa mi tako pišu - bila je iskrena Rebeka.

Novinarka Rebeka Popović nedavno je napustila "Zadrugu", a gledaocima i vernoj publici posebno je zapala za oko onda kada je uplovila u vezu sa Markom Petruševićem Petrućijem. Njih dvoje bili su jedni od retkih koji nisu imali potrebu za konfliktima i ispoljavanjem prenaglašenih emocija, pa samim tim niko nije ni osporovao da je sve što se među njima dešava iskreno i spontano.

Međutim, svi su primetili da je Marijana Zonjić u nekoliko navrata pokušavala da se umeša u njihov odnos, ali Petrući je i povrh odsustva svoje, sada već bivše devojke, ostao dosledan sebi, pa je ignorisao svaki njen pokušaj da mu se približi i time stavio do znanja koliko mu Rebeka nedostaje.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da smo bili sasvim sigurni da ova zadrugarka pomno prati svaki njegov pokret, stupili smo sa njom u kontakt, a ona nam je otkrila da li ga još uvek čeka kao i šta misli o njegovom učešću otkad nisu zajedno.

Ja čekam da on izađe, pa da popričamo i vidimo šta će se desiti sa nama. Mi smo raskinuli dva dana pre mog izlaska i uopšte nisam želela da pravim dramu da bih opstala. Ne znam šta se sada dešava, ali koliko sam primetila, ne daje mi povoda da pomislim da bi nešto moglo da se dogodi između njega i Marijane. Ona pokušava nešto taktički, e sad, šta će se do kraja dogoditi, videćemo. Ipak sam ja sa njim provela šest meseci zajedničkog života tamo, nedostaje mi - rekla je Rebeka.

Foto: Printscreen Instagram/rebecca_sreda_adams

Činjenica je da Popovićka privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, a nije sakrila i da joj bezbroj udvarača šalje poruke na društvenim mrežama, a mnogi bi dali sve da budu u njenom društvu i razgovaraju sa njom.

Šalju mi poruke sa svih strana, neko je našao i moj broj, pa mi tako pišu. Žele da me upoznaju, da se družimo, neko hoće i vezu, ali ne. Ja neću ništa ni sa kim da pokušavam, sačekaću Marka. Ako vidim da flertuje sa Marijanom ili sa nekom drugom, e onda ću i ja okrenuti drugi list. Do tada, čekam da vidimo šta će se desiti - rekla je Rebeka.

K.Ristić

#Rebeka Popović

'