AKTUELNO

Vlasnik TV Pink na neobičan način proslavio novi uspeh ružičaste televizije.

Otkako je otvorio Instagram nalog, Željko Mitrović postao je izuzetno popularan na ovoj platformi. Njegovi snimci i duhoviti komentari izazvali su veliku pažnju javnosti, a posebno njegovih pratilaca, koji ih svakodnevno komentarišu.

Željko je do sada pokazao kako provodi slobodne trenutke na poslu, objavljivao je snimke sa porodicom, a reakcije su posebno izazvali snimci njegovih noćnih vožnji na elektro-skejtu.

Međutim, osim što svoj Instagram profil koristi da pokaže deo svog privatnog života, koji do sada nije bio dostupan javnosti, Željko koristi priliku i da se pohvali dostignućima koje postiže u poslu.

Nakon što je najavio uzbudljivu sezonu na TV Pink od jeseni, Željko je u poslednjem videu otkrio da je potpisao ugovor sa bečkom televizijom i da će za nju proizvoditi 60 sati programa nedeljno.

I dok su ljudi iz njegovog tima otišli u kafanu, Željko je na drugačiji način proslavio ovaj veliki uspeh.

Naime, on je odlučio da ode u Prater, najstariji zabavni park na svetu, i provoza se na katapultu, a vožnju je zabeležio 8K360 kamerom.

Potpisah u Beču ugovor kojim čemo za austrijsku novoformiranu televiziju proizvoditi 60 sati programa nedeljno. Moji odoše u kafanu da slave, a ja malo da se katapultiram na Prateru, jer kafane i klubove više ne mogu da vidim očima! - napisao je Željko uz video.

"Svaka čast", "Željko kralj, dete u duši" samo su neki od komentara na ovaj video, a pratioci su mu poželeli sreću u novom poslu sa austrijskom televizijom.

Autor: M. Đ.

#Austrija

#Beč

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'