AKTUELNO

Rediteljkaje ispričala svoju stranu priče.

Portal Pink.rs je prvi pisao o tome da je rediteljka Jelena Golubović izazvala udes, a zatim pobegla sa mesta nesreće. Ona je za naš portal kasnije ispričala da je nju udario drugi automobil, a kako se zbog ovog događaja podigla velika prašina, ekipa emisije "Premijera vikend specijal" je sa Jelenom Golubović razgovarala o ovom udesu.

Ja sam žurila baš na Televiziju Pink jer sam veliki profesionalac i ne volim da kasnim. Ona je udarila u moj zadnji deo automobila, ja sam išla pravo a ona je skretala. Onda sam zaustavila auomobil. Ne znam kako bi ona imala moje podatke da nisam stala - rekla je rediteljka.

Foto: Printscreen

Jelena je objasnila da je stala kada se dogodila nezgoda i razmenila podatke sa ženom koja je u automobilu bila u pratnji supruga.

- Meni je paradoksalno to što mojim kolima nije ništa, njenim kolima nije ništa, a digla se toliko frka. Zato me i zanima ko je njen ljubavnik i ko stoji iza toga. Sećam se da je njen auto bordo boje i to je sve. Ono što je meni fascinantno je da je ona mene udarila, a onda je izašla i vikala na mene. Pitanje je ko stoji iza nje, jer je njen muž zvao portirnicu Pinka. Nikome nisam dala izjavu, sem kad su me naknadno zvali. Ona je vozila besni auto, ličila mi je na sponzorišu, rekla sam joj 'ajde da zovnemo policiju. Ako sam ja kriva, što nije krenula sa mnom na Pink - rekla je Golubovićeva.

Foto: Printscreen

Rediteljka je u "Premijera vikend specijalu" otkrila i da će otići u policiju, a kakav će epilog imati ova priča, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Jelena Golubović

#Premijera

#emisija

'