AKTUELNO

Oglasio se i on!

U javnosti je nedavno kao bomba odjeknula vest da je pevač grupe 'Legende' Ivan Milinković odlučio da posle tri decenije napusti bend i započne solo karijeru.

Foto: TvPink Printscreen

Vođa ove veoma popularne grupe Zoran Dašić Daša je kolegi poželeo sreću u daljoj karijeri, ali priznao da mu nije jasno zašto se Ivan odlučio na taj potez.

Neka mu je sa srećom. Mi mu želimo sve najbolje. Imamo još nekoliko zajedničkih obaveza do kraja jula koje ćemo da regulišemo, posle toga neka radi šta god želi a mi ćemo morati da se snađemo. Grupa će nastaviti da radi, imamo pesme, a ko će ih otpevati, videćemo, jer je nekoliko pevača u opticaju - rekao je Daša i dodao da je nelogično što Ivan želi da uplovi u solo vode:
Pa, malo jeste nelogično da pevač, koji je zaštitni znak grupe, u isto vreme snima svoju ploču i da radi sa nama. To je samo jedna zavrzlama koja zbunjuje publiku. Tako nešto nije dobro ni za posao ni za grupu. Ivan je pre 20 godina isto otišao iz grupe, pa se vratio. Videćemo šta će biti, lep je period iza nas i greh bi bio da grupu ugasimo.

Foto: Promo.

Sa druge strane, Ivan kaže da se zaista otisnuo u solo vode, ali da još uvek nije zvanično napustio Legende. On ističe da je još rano za oproštaj od grupe.

I dalje sam tu. Kada definitivno bude došlo na red da se priča o mom odlasku, onda će se tačno i znati da li sam napustio Legende. Istina je da radim solo, i to je moje neotuđivo pravo da pokušam. Svih ovih 30 godina smo radili i opstali na osnovu dogovora, tako će biti i sada - istakao je Ivan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ivan Milinković

#Legende

'