AKTUELNO

Nećete moći da zadržite suze nakon njene ispovesti!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je 17. februara u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj. Vest o njegovoj smrti pogodila je sve koji su obožavali njega i njegove pesme, a svakako je najteže njegovoj porodici - supruzi Gordani i deci Mihajlu, Saneli i Ildi.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Ilda Šaulić je pre 10 godina krenula stopama svoga oca i postala prepoznatljiva po svom raskošnom talentu koji je od njega i nasledila, ali i po sjajnom i besprekornom izgledu. Mnogi su se pitali kada će pevačica stati pred publiku, početi da daje intervjue i vratiti se snimanju pesama, a njoj je trebalo vreme. U prvoj ispovesti u kojoj je otvorila dušu nakon pogibije oca Ilda je priznala da će osećati bol do kraja života.

To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu - ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Foto: Pink.rs

Ona se ovom prilikom prisetila i poslednjeg razgovora koji je obavila sa ocem.

Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: "Hajde upali kameru, nisam te dugo videla". Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim - rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

Ilda je priznala da još nijednom do sada nije mogla da pusti očevu pesmu.

Još nisam slušala njegove pesme, ali još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju - zaključila je Ilda.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Autor: Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'