AKTUELNO

Momak kog je napao Marinko Rokvić za Pink.rs ispričao je kako je došlo do fizičkog obračuna sa poznatim folk pevačem.

Juče oko 16 časova se u garaži tržnog centra na Novom Beogradu desio incident u kom je učestvovao i pevač Marinko Rokvić koji je, posle prepirke zbog parking mesta, nasrnuo na Ivana A. i njegovu devojku.

Foto: Andrej Nihil

U fizičkom obračunu mladić i devojka su zadobili povrede, zbog čega su pozvali policiju koju Rokvić nije sačekao. Pevač je juče izjavio da je on bio napadnut, a mi smo stupili u kontakt sa povređenim Ivanom A. koji je za Pink.rs otkrio drugu stranu priče.

Ušli smo u tržni centar i kružili po parkingu, videli smo ljude koji se pakuju da uđu u kola. Moja devojka ih je pitala da li izlaze i pošto su reklo:"Da", stali smo sa strane, pored njihovog parking mesta, sa upaljena sva četiri, da sačekamo da se isparkiraju. Oni kreću i u tom momentu se pojavljuje neki klinac koji prosi tu po tržnom centru i maše automobilu koji se u tom trenutku pojavljuje meni sa leve strane i seče me. Mahao mu je, a kada ga je moja devojka pitala šta to radi, on je rekao: "Pa, gospodin je rezervisao parking mesto" - počeo je svoju priču Ivan i objasnio da su njih dvoje bili u čudu zbog toga što je neko rezervisao mesto u garaži gde to, inače, nije moguće.

Foto: Pink.rs

On je objasnio da isprva nije znao ko se nalazi u kolima, ali da je ubrzo prepoznao pevača.

- Spustio sam prozor, a ovaj mali kaže:"Hoćete ipak da pustite gospodina?". Rekao sam mu da neću, jer i mi čekamo. Tada je moja devojka izašla iz auta, rekla da parking nije ničija privatna svojina i da nema smisla da se neko tako bahati. Stala je na parking mesto, a on je u tom trenutku na nju krenuo kolima - objasnio napadnuti dečko koji je u tom trenutku odmah izleteo iz automobila.

Foto: Privatna arhiva

- Moja devojka mu je rekla da neće da se pomeri jer i mi čekamo već neko vreme, kad on opet kreće na nju i kaže mi:"Reci ovoj tvojoj da se skloni." Odgovorio sam mu da se vrlo nekorektno ponaša, bukvalno tim rečima, a on opet kreće na nju, udari je po kolenima i ona tad rukom pljesne po haubi - objasnio je Ivan. Tada je Rokvić pokušao da izađe iz automobila, ali ga je mladić u tome sprečio.

Gurnuo sam mu vrata nazad i rekao: "Ostaneš u autu i produžiš i sve je u redu. Druže, mi čekamo" - rekao je napadnuti momak i otkrio da je njegov potez razbesneo Rokvića, koji je izleteo iz automobila.

- Stajao je na pola metra od mene i rekao: "Šta hoćeš, bre, majmune?", na šta sam ga ja pitao čemu sve to. Tad je krenuo da me udari, a ja sam se izmakao i okrenuo se da skinem naočare. U tom trenutku udario je šakom o glavu moju devojku i oborio je na zemlju - tada sam skočio na njega i počeli smo da se rvemo - rekao je Ivan.

Ovaj momak je za Pink.rs objasnio da su njegova devojka i Rokvićeva supruga u tom trenutku dale sve kako bi ih razdvojile. Tokom rvanja došlo je i do ozbiljnih fizičkih povreda.

To je bilo više neko rvanje nego tuča i udarci, ali prstenom ili ne znam već čime, isekao mi je arkadu. Tu je bila gomila ljudi koja se umešala - nas dvojica padamo, a kako su nas iscimali, on pada na mene. Tad sam desnim ramenom i glavom sam udario o patos - rekao je povređeni Ivan i dodao:

Foto: Pink.rs

Oni nisu čekali dolazak policije, samo se u jednom trentku njegova žena vratila i rekla da on nije udario moju devojku nego je ona udarila njegov auto.

Ivan i njegova devojka su nakon incidenta pomoć potražili u Urgentnom cetru, gde su mu stavili kragnu i dijagnostifikovali iščašeno rame i koleno, zbog čega su mu savetovali strogo mirovanje u naredne dve nedelje. Ova priča dobiće sudski epilog, budući da je Ivan najavio tužbu protiv pevača.

Još detalja o nemilom događaju Ivan će ispričati u emisiji "Premijera - Vikend specijal" koja je upravo počela sa emitovanjem na Televiziji Pink.

Autor: J. Vučić

#marinko rokvić

#pevač

#tuča

'