AKTUELNO

Voditeljka sa svojim izabranikom ima dvoje dece!

Ove subota Sanja Marinković je u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostila nekadašnju voditeljku rijalitija "Farma", Aleksandru Jeftanović, koja je govorila o kriterijumima kojima se vodila kada je birala supruga i oca svoje dece, Aleksandra Švraku.

Ja da nisam upoznala mog Sašu, ja nikada ne bih imala decu, jer sam imala veliku odgovornost prema tome da toj deci treba da daš priliku da imaju porodicu. Imala sam dovoljno godina, a bila sam dete razvedenih roditelja i upravo zbog toga sam imala jasnu sliku o tome šta očekujem - rekla je Aleksandra, pa otkrila kakva su bila njena očekivanja od jačeg pola:

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je važno da muškarac bude domaćin u glavi, da ima domaćinski odnos prema svojoj kući, prema svojoj porodici - navela je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DARA BUBAMARA PREKINULA INTERVJU! Evo na koje pitanje o svom sinu nije želela da odgovori! POGLEDAJTE SNIMAK! (VIDEO)

Pored Aleksandra u studiju Sanje Marinković sedele su i pevačice Goga Sekulić, Jovana Pajić i Goca Tržan, kao i političarka Marija Obradović.

Pink.rs

#Aleksandra Jeftanović

#Magazin In

'