AKTUELNO

Njegove prepiske demantuju tvrdnje da mu je život u Americi bio bajka.

Zadrugar David Dragojević je tokom svog višemesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi 2 nekoliko puta isticao kako je živeo savršeni život dok je boravio u Americi, a kao glavni razlog njegovog povratka bila je navodno njegova, sada već bivša verenica Aleksandra Subotić koja ga je strpljivo čekala.

Iako je u nekoliko navrata bio kritikovan od strane pojedinih ukućana, ali i gledalaca zbog laži koje je izrekao ne bi li opravdao javnu prevaru koju je počinio kada je u uplovio u ljubavnu romansu sa Anom Korać, David je, bez obzira na sve tvrdio da je sposoban da zaradi novac i bez Subotićke koja mu je nekoliko puta sasula u lice o tome koliko ga je izdržavala.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ponovo su isplivali dokazi u kojima se ispostavilo da Dragojević nije govorio istinu, te da je njegova realnost na drugom kontinentu bila potpuno drugačija. Naime, on se u razgovorima sa bliskim ljudima žalio da sve teže podnosi mukotrpan rad, a koliko je njegovo samopouzdanje bilo nisko govori i njegovo ubeđenje da nikada neće stvoriti ono o čemu je toliko sanjao.

Ma ne oni generalno, ja se ne ističem na brzinu. Ja ceo život radim u prazno i sada kad treba meni je još gore. Ne znam kada će biti, sa 50 (godina). Ništa nismo dobili od onolikog mučenja, samo iživljavanje i ponižavanje sa svih strana, gadno mnogo. Šta da radimo? Ništa nemamo i nisam pametan šta raditi, ništa ne znam. Kad mogu, odmaram, ali ovde je bukvalno za vikend živiš da malo odeš negde. Teško je, sam sam... radim, kuvam, sklanjam, kosim, zalivam 2 kuce, 2 mačke... - bile su samo neke od poruka koje je David pisao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo se da je David ostavio svoju verenicu Aleksandru pred milionskim auditorijumom čim je ona na kratko napustila Zadrugu, a on je nakon izvesnog vremena odmah započeo novu ljubavnu priču koja je naišla na veliku osudu. Dragojević je ostao pri svom stavu da je njegova veridba sa Aleksandrom bila lažna, kao i veza, iako je portal Pink.rs objavio mnogo dokaza koji potvrđuju suprotno.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

K.Ristić

#David Dragojević

'