AKTUELNO

Kako li će Anabela reagovati?

Odnos Gagija Đoganija i Anabele Atijas ozbiljno je narušen kada je pevačica u emisiji "Magazin In" otkrila da ju je bivši suprug varao i to sa ženama koje je veoma dobro znala. Od tog trenutka Gagi je veoma kivan na svoju bivšu dragu i ne skriva da je povređen.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

On se više puta do sada javno oglašavao i osudio postupak njegove bivše žene, a sada je na svom Instagram profilu osuo žestoku paljbu po njoj.

Situacija je sledeća: Luna je izmanipulisana. Čuli ste Lunu. Njena majka nije dobro. Ona nikada nije bila za vezu Lune i Marka. Za mene je to užasno i neshvatljivo. Bio sam protivnik tih stvari! Borio sam se protiv svega toga, ali nju ne može niko da zaustavi. Ona je GLAVNA, ona se pita za SVE, ona SVE vodi. Ja, kao Lunin otac, nisam uopšte uključen u stvari koje se tiču mog deteta. Sve to što njena majka radi uništava celu porodicu i sve oko nas. Pre ulaska u Zadrugu 2 bio je dogovor da Anabela bude isključena iz svih tema vezanih za rijaliti, zato što može da poremeti Lunu. Luna je to sama zahtevala. Ali je majka nije poslušala. Ona je svih devet meseci 100 posto iz pozadine bila u kontaktu sa svojim botovima, koji su zajedničkim snagama radili na štetu Lune. Bavili su se Markom. Slušala je njih šta Luna treba da radi i bila je opsednuta Markom. U par navrata sam joj rekao da to tako ne može. Tu ženu ne može niko niko da zaustavi. Morao sam sve ovo da kažem, dosta sam ćutao. U pitanju je moje dete, koje se tamo raspada i koje pati. Moja dužnost je da vam ovo prenesem. Morate da znate da Luna ovde nije apsolutno ništa kriva - napisao je Gagi.

Kako će Anabela reagovati na ove prozivke preostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Gagi Đogani

'