AKTUELNO

Serija "Državni službenik" svake subote u 21 čas na TV Pink

Još dve epizode nas dele od kraja prve sezone serije „Državni službenik“, a ova, koja je pred gledaocima TV Pink u subotu, 1. juna u 21 čas, donosi neizvesnost vezanu za sudbinu glavnog junaka Lazara, koga maestralno tumači Milan Marić. Autor serije Predrag Gaga Antonijević je „Evropskoj zvezdi u usponu“, kako je stručni žiri ovogodišnjeg Filmskog festivala u Berlinu proglasio Marića, podario ulogu koja nam je približila rad ljudi u tajnim službama. Milan je odgovorio na zadatak dočaravši nam čoveka „od krvi i mesa“, koji zarad poslovnih interesa ponekad mora da gazi svoja moralna načela, da se odriče voljenih i da čini stvari zbog kojih se u dubini duše kaje.

Foto: Promo.

Zato je epizoda pred nama neizvesna. Glavni junak je u teškoj situaciji – supruga Ana (Vaja Dujović) ga je izdala, a Služba odrekla.

Ditrih (Petar Zekavica) je teško ranjen, a jedan islamista je u bekstvu, sa svim što mu je potrebno da izvrši napad u Beogradu. Pred Lazarom je noć koju je odlučio da provede kod jedine osobe koja ga nije izdala.

Foto: Promo.

Sutradan, on nastavlja poteru za islamistom i shvata da ovaj priprema monstruozan napad na dečjem vašaru koji otvara američki ambasador. Na dečjem vašaru kome se već neko vreme raduje Lazarov sin Milutin (Marko Božić).

Lazar je sam, suočen sa protivnikom koga ne može da pobedi bez nečije pomoći. Ima li izlaza, saznaćemo u pretposlednjoj epizodi prve sezone hit serije „Državni službenik“.

Pink.rs

#Državni službenik

#Milan Marić

#Predrag Gaga Antonijević

#Televizija Pink

#serija

'