AKTUELNO

Marija nam je otkrila neke zanimljive stvari.

Jedno od prepoznatljivih lica TV Pink svakako je Marija Egelja, voditeljka vremenske prognoze. Uz njen osmeh, ni najtmurnije vreme ne može da pokvari raspoloženje, a verujemo da će vas začuditi informacija da je Marija već punu deceniju na ružičastoj televiziji!

Sa 18 godina sam počela, sećam se da sam još išla u srednju školu, pa sam trčala popodne na 'Nacionalni dnevnik', gde sam uživo vodila vremensku prognozu, a sada je to jutarnji program. Punih deset godina sam na Pinku i prošlo je kao tren. Često mi kažu: 'Jao sećamo se kada si došla kako si bila mala, mlada', a ja im kažem: 'Valjda sam i sada mlada'. Eto, samo sam baš rano počela da radim - rekla nam je Marija.

Foto: Instagram

Jedan od razloga zbog kog nije pomišljala da napusti TV Pink, sasvim sigurno je ta porodična atmosfera po kojoj se naša televizija izdvaja od ostalih.

Čujem komentare kolega sa drugih televizija, čak i od onih koji su radili ovde, pa više ne rade - i mogu da kažem da nigde nije kao na Pinku. Osim što ozbiljno radimo i pomažemo jedni drugima, ima momenata kada se mnogo šalimo i provodimo vreme van posla. Tako da na Pinku zaista vlada porodično - prijateljska amtosfera - kaže nasmejana voditeljka i ističe da je sa svim kolegama u korektnim i lepim odnosima.
Tokom prošlog proleća i leta smo sa emisijom 'Žikina šarenica' putovali, i nekoliko nas se baš zbližilo. Uživanje je raditi u takvom okruženju -ispričala je Egelja.

Foto: E-stock

Za deset godina, koliko je na Pinku, Marija je imala mnogo smešnih situacija, lapsusa, napade smeha, ali jedan "blam" nikada neće zaboraviti.

To se dogodilo na samom početku moje karijere, kada sam imala 21 godinu. Volim da snimam prognozu na različitim lokacijama - skakala sam i sa padobranom, vozila pedalinu na Adi, biciklu - i nijednom nisam pala dok nisam stala na klizaljke. Sve sam ja lepo ispričala dok sam klizala i na kraju sam 'samo' zaboravila da ukočim i pala sam na leđa. Sećam se da je tadašnji urednik Slavko Beleslin rekao 'Maro, ovo je odlično, da li se slažeš da ovo pustimo?'. Naravno da sam pristala, ako je meni bilo smešno, znala sam da će i gledaocima - rekla je Marija, koju je ova priča iznova nasmejala, a za vas koji se ne sećate ove situacije, tu je video da vas podseti.

Kako izgleda jedan dan sa Marijom, ali i koja je najveća zabluda koju je čula o sebi, pogledajte u videu.

Autor: M. Đ.

#Marija Egelja

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Vremenska prognoza

'