AKTUELNO

Region trese novi skandal! Rat izmedju kralja bakra i hrvatske pevačice ne prestaje

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Igor Kojić navodno snimljen u Zagrebu ispred kuće biznismena Milana Popovića. Prema rečima čuvenog kralja bakra, suprug Severine Kojić ostavio je neki predmet ispred kapije luksuzne vile u kojoj Popović boravi kada je u Hrvatskoj. Reagovala je i policija, a mediji bruje kako je Severina zapravo htela da naudi svom bivšem jer i dalje traje njihov spor oko sina.

Ubrzo nakon optužbi Milana Popovića na svom instagramu se oglasila i Severina i sve šokirala svojom izjavom

- U sudskoj borbi za svoje dete od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih 'dijagnoza', i neslužbeni status 'ubice' u pokušaju oca deteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspeo da dobije odmah i sada ono što je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda 'pustio' u javnost vest o pokušanju njegovog ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. 'borbi' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog deteta, i da granice 'fer pleja' i interesa deteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobede majku treba proglasiti i ubicom. Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sastav, koji ne funkcioniše, dozvoljava da rade šta hoće uz pomoć novca... Neću podneti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom detetu, a ja ću i dalje biti majka svom detetu i samo Severina. Kako jedna pesma kaže "daleko mu kuća..." - napisala je Severina, a njenu objavu možete videti OVDE.

Foto: Jelena Balić/Promo

S druge strane, Milan Popović je izjavio da je sada sve u rukama policije, kojoj je prijavio slučaj.

Ja sam u šoku, izgleda da je eksplozivno zapaljiva naprava u pitanju. Hrvatska policija je odnela taj predmet koji je stajao na mestu gde moj automobil treba da prođe i još uvek se utvrđuje šta je u pitanju - rekao je Popović za Srpski Telegraf.

Foto: Beta

Autor: Pink.rs

#Milan Popović

#Severina Kojić

'