AKTUELNO

Nije mu drago zbog onoga što je Luna rekla o njemu.

Blogerka Luna Đogani sinoć je ostavila u čudu sve kada je za crnim stolom odgovarala na pitanja o pevaču Slobi Radanoviću, sa kojim je bila u vezi u prethodnoj sezoni rijalitija ''Zadruga''. Naime, ona je na njegov račun iznela niz uvreda, da bi na kraju priznala da joj je drago što je konačno zaboravila na njega. Ona je otkrila i šta bi rekla Slobi kada bi on ponovo ušao u rijaliti i pokušao da ispravi svoje greške i da se iskupi se za ono što je uradio.

PROČITAJTE JOŠ: ONA TREBA DA ZABORAVI NA MENE! Gagi ogorčen na bivšu suprugu, a evo kako Anabela reaguje na njegovu odluku da prekinu svaku komunikaciju!

Foto: TvPink Printscreen

- Rekla bih mu da jede g*vna. To bi bilo sve sto bih mu rekla. Prvo on se ne bi udostojio to da uradi. On je sve samo nije gospodin i muškarac, on je kukavica, kao i većina muškaraca, šta bi on rekao mene to ne interesuje. Mene taj čovek apsolutno ne zanima, ne razmišljam o njemu. Jedino što mi je ova Zadruga donela je to što sam zaboravila njega, oslobodila sam se tog otrova - rekla je sinoć Luna, a onda otkrila i da je Marko Miljković bolji u krevetu od Slobe.- Evo iskreno, Marko je bolji u tome. On mi je bolji u tome od Slobe. Neću da pijem gluposti. Iskrena sam. Uporedila sam ih jednom. Komentarisala sam to pre - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ovim povodom kontaktirali smo Slobu Radanovića kojeg je po svemu sudeći poprilično iznerviralo ono što je o njemu rekla Luna.

- Toliko mi se stvari izdešavalo u poslednje vreme, a vi me pitate za Lunu? Nemam komentar na to njeno izlaganje - rekao je Sloba Radanović za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'