AKTUELNO

Ovo niste mogli da vidite u sinoćnoj emisiji.

Ognjen Amidžić je sinoć u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostio aktuelne zadrugare, a ova emisija bila je posebna jer su u prvom delu emisiji bili pobednici poslednje "Zadrugovizije" - Zorica Marković, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić i Savo Perović.

Njih četvoro su izvodili pesmu "Ludi letnji ples", koju je 2006. godine na Beoviziji izveo upravo Ognjen sa Marinkom Madžgaljem i Luisom. Ognjen je, kao izvođač ove numere, bio oduševljen njihovim performansom, te im je omogućio da prvi put pogledaju svoj nastup sa "Zadrugovizije".

Zorica, Matora, Aleksa i Savo bili su presrećni što su dobili mogućnost da vide kako je izgledao njihov pobednički nastup i bili su veoma zadovoljni. Ipak, najviše smeha izazvao je Matorin ples, ali i Zoričina imitacija Luisa.

Šta ja radim? - kroz smeh je izgovorila Zorica, dok je Savo prokomentarisao kako nije znao da to ovako izgleda na televiziji.
View this post on Instagram

Nasmejaće vas do suza!

A post shared by RTV PINK (@rtvpinkofficial) on

Međutim, najzanimljivije su bile Zoričine reakcije kada joj je Ognjen pustio kompilaciju njenih psovki tokom "Zadruge", ali montažu koju su napravili korisnici društvenih mreža. Naime, oni su u scene iz čuvene igrice "GTA" ubacili Zoričin glas i psovke, po kojima je čuvena, što ju je do suza nasmejalo.

Pa šta je ovo Ognjene, ko je ovo napravio?" - jedva je izgovorila Zorica od smeha, a u jednom trenutku je pala iz fotelje u kojoj je sedela.

Kako je već devet meseci u rijalitiju, verujemo da Zorica nije bila svesna da je poslužila kao inspiracija za urnebesne snimke koji uveliko kruže na društvenim mrežama.

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksa Savić

#Amidži Šou

#Jovana Tomić Matora

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Savo Perović

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

#emisija

'