AKTUELNO

Nakon incidenta u garaži tržnog centra, pevač je ispričao šta se dogodilo.

Nakon vesti da je pevač pretukao mladića i njegovu devojku zbog parking mesta, koja je odjeknula u domaćim medijima, pevač Marinko Rokvić objasnio je šta se dogodilo.

Problem je nastao zbog parking mesta. Dečko koji je trebao da mi opere auto, našao mi je parking mesto i pozvao me da se parkiram. Međutim, ta devojka se isprečila tu i nije želela da se skloni. Zamolio sam je da se skloni, sačekao minut-dva, međutim ona je počela da udara po haubi. Hteo sam da izađem iz auta ali njen dečko je stao i blokirao mi vrata. Međutim, u jednom momentu sam uspeo da ga odgurnem vratima, izašao sam i tu je počelo guranje - rekao je Rokvić.

Foto: Andrej Nihil

Momak i devojka koji su učestvovali u ovom incidentu tvrdili su da ih je pevač napao, da je njoj lupio šamar, a dečku razbio arkadu.

Ona je skočila na mene kada smo nas dvojica počeli da se gužvamo, odgurnuo sam je verovatno, kakav šamar. Ona je skočila na mene. I sada vidim da su čitavu halabuku od toga napravili. On je iz gepeka izvadio neki štap i hteo je da me bije. Nisam zadobio povrede, ali bilo je guranja, obojica smo pali na beton - objasnio je pevač i dodao:
Nije došla policija. Ali oni su zvali i napravili su čitav haos. Kada je gužvenje bilo moja supruga i njegova devojka su pokušali da nas razdvoje. Nije bilo nikakve tuče, već samo guranja.

Autor: J. V.

#marinko rokvić

#pevač

#tuča

'