AKTUELNO

Gaji veliku nadu u njihovu ljubav i obnovu veze.

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković završili su svoju vezu i to zbog Miljane Kulić od koje je zadrugar pozajmio novac, a zatim je Kulićeva bez premca flertovala sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana i Marko ne prestaju sa svađama uprkos tome što je Đoganijeva skrenula pažnju Miljkoviću da joj smeta svaki njegov kontakt sa Kulićevom. No bez obzira na sve ovo, Gagi Đogani gaji veliku nadu da će se ovaj rijaliti par pomiriti i iz Bele kuće izađi kao srećan par

Marko ima mnogo veću kontrolu kada uđu u konflikt, on je pribraniji. Kada joj on kaže da ona ućuti, ona to i radi, jer ga respektuje. Čim se ona ućiti, to znači da uvažava ono što on kaže i voli ga. Dosta dobro deluje na nju. Promenio je mnogo stvari u njenom životu. Ništa ne bih mogao da im zamerim, ipak su oni u zatvorenom prostoru. Jednostavno, treba im oprostiti sve. Molim Boga da oni izađu zajedno kao par. Za mene bi bio neuspeh ako oni ne izađu zajedno. Šta će nakon "Zadruge 2" biti između njih dvoje. Ja vidim Marka i Lunu zajedno napolju, bez obzira na sve greške koje imaju. Negde greši Marko, a negde Luna. Ne znam šta drugi parovi rade, šta su oni bolji od Marka i Lune. Bez obzira na svađe i nesuglasice, ja verujem u njihovu ljubav. Čim je ona srećna sa njim i mi smo. Njena pobeda će biti da ona izađe sa njim i da ona bude prva i Marko drugi. Ćao, doviđenja. Ja se nadam da će Luna biti pobednica i Marko kao dupla kruna. Ja poznajem svoje dete, ona bi bila najsrećnija kada bi se tako završilo - rekao je Gagi u intervjuu za Pink.rs.

Foto: E-Stock, Tv Pink Printscreen

Da li će se Gagijeve reči obistiniti i da li će Marko i Luna oprostiti jedno drugom posle jučerašnje svađe kada je ona eliminisala svaki detalj njihove ljubavi, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: GRCALA U SUZAMA SAMA U DVORIŠTU! Miljana danima ne može da dođe sebi, da li je OVO razlog njene TUGE?! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. Božović

#Zadruga 2

'