AKTUELNO

Još nije otkriveno ko je započeo tuču u garaži tržnog centra.

Danas oko 16 časova u garaži jednog tržnog centra na Novom Beogradu nakon svađe oko parking mesta došlo je do tuče između Marinka Rokvića i dečka i devojke, pišu domaći mediji. Pevač je navodno razbio arkadu momku, a devojci lupio šamar, i nije sačekao dolazak policije.

Foto: Andrej Nihil

Devojka koja je čuvala parking mesto svom momku je lupila po haubi Marinku Rokviću koji je pokušao da stane na to parking mesto, nakon čega je pevač izašao iz vozila i navodno lupio devojci šamar, a dečku razbio arkadu. Njih dvoje su završili u Urgentnom centru, a Rokvić nije sačekao dolazak policije.

U snimku koji se pojavio na Jutjubu se čuje da Marinko Rokvić objašnjava radniku obezbeđenja da je on taj koji je napadnut. Kako Marinko Rokvić nije ogovarao na naše telefonske pozive, pozvali smo njegovog sina Nikolu koji je potvrdio da je čuo za ovaj incident.

Foto: Instagram

Ja sam trenutno na zimovanju. Čuo sam da se nešto dogodilo, ali ne mogu da kažem ništa više jer ne znam ni ja, nisam u Beogradu. Istraga će dalje utvrditi šta je tačno bilo - rekao je Nikola Rokvić za Pink.rs.

Autor: J. V.

#Nikola Rokvić

#marinko rokvić

#tuča

'