AKTUELNO

Sevale varnice!

Jedno od pitanja u večerašnjoj igri "Odgovaraj ili pij", bilo je namenjeno Jovani Tomić Matoroj, a glasilo je da li ona smatra da je Luna Đogani mogla da bude na mestu Sanje Stanković, koja je inače sadašnja Jovanina devojka, da su se stvari drugačije odvijale.

Foto: TvPink Printscreen

Tomićeva je objasnila da su među njima ranije postojale varnice, ali da toga sada više nema i da sa Lunom ima sasvim normalnu i prijateljsku komunikaciju.

Da mi se Luna sviđala pre ulaska u "Zadrugu 1" to je tačno. Ona je bila totalno drugačije spolja, tamo je jedna sasvim druželjubiva osoba. Jedina stvar koju mogu da povežem sa rijalitijem i spoljnim svetom je to što je razmažena. Svašta se izdešavalo da mi uopšte nije bila ni prijatelj, možda prvih mesec dana posle toga ništa. Sada smo uspostavile komunkaciju. Vezu sa Sanjom doživljavam ravnopravno kao vezu sa muškrcem. Ni jedna devojka ne bi imala autoritete nadamnom kao Sanja. Osoba koja me je pre Sanje zaintrigirala je Sara Reljić. Inače ne volim plavuše - objasila je Matora, a onda je njena sadašnja devojka Sanja Stanković nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Da nije bilo Slobe Radanovića, bilo bi nečeg između njih dve, možda ne veza... Ona mi je rekla da su se poljubile u toaletu, veče pre nego što se smuvala sa mnom - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'