AKTUELNO

Daleko od očiju javnosti!

Pevačica Goga Sekulić nedavno se ostvarila u ulozi majke, kada je na svet donela sina kome je dala neobično ime, Vasilij Anderej. Ona sa naslednikom i suprugom, Urošem Domanovićem živi u Cirihu, a sada se šuška da je tajno krstila sina u Crnoj Gori.

Foto: Pink.rs

Naime, Goga je Vasilija odvela u manastir Ostrog u ponedeljek popodne gde ga je i krstila, a kum im je bio jedan poznati beogradski biznismen, koji je paru Sekulić-Domanović dugogodišnji kućni prijatelj. Folkerka se odmah nakon krštenja vratila za Beograd kako bi organizovala proslavu, koja će biti održana u četvrtak, a na kojoj će prisustvovati samo najuži krug prijatelja i porodice.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Par će još neko vreme boraviti u srpskoj prestonici, a onda će se Uroš vratiti u Švajcarsku zbog poslovnih i sportskih obaveza, a Sekulićeva ostaje u Beogradu zbog zakazanih snimanja i promocije pesme.

Foto: Promo.

PROČITAJTE JOŠ: ENA MI JE PRIZNALA DA JU JE MARKO TUKAO: Zorica otkrila da je Miljković fizički nasrnuo na bivšu, Miljana otkrila da se dopisivala sa njom posle 'ZADRUGE 1'! (VIDEO)

Pink.rs

#Goga Sekulić

'