AKTUELNO

Pozvali smo Filipa Mijatova, koji je potvrdio sve ono što je o njegovoj vezi s Anom Korać danas ispričala njihova bliska prijateljica!

Današnji razgovor Mine Vrbaški i Drveta mudrosti u Rajskom vrtu "Zadruge" podigao je ogromnu prašinu! Naime, Mina je konačno rešila da prizna sve što zna o životu Ane Korać i njenom odnosu s Filipom Mijatovim, pa je između ostalog potvrdila sve ono što Ivanjičanka nedeljama unazad demantuje - da joj je on bio dečko, da su imali seks, da joj je plaćao stan i skupe krpice!

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah posle Mininog raskrinkavanja Ane Korać, kontaktirali smo Filipa Mijatova kako bismo proverili da li potvrđuje sve ono što je Vrbaški izrekla Drvetu mudrosti i milionima gledalaca Pinka.

- To sve što Mina priča, to je istina! Mina sve zna! Ona se družila sa nama... Mi smo se svi, ustvari, družili jedno vreme - onda su se Mina i Ana nešto posvađale, ja sam tu prešao s Anom, smanjio sam druženje s Minom. To zna ceo grad! Priča da sam je progonio posle "Zadruge 1", a mi se posle toga nikad nismo ni videli... Ustvari jesmo jednom, sasvim slučajno, u prolazu. Tad se čak nismo ni pozdravili - u dahu priča Mijatov, koji ističe da se Koraćeva sama zapetljala u sopstvene laži.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

- Ona je sama sebe odala, zato što je pričala da sam psihopata, da sam ja nju jurio!

Pročitajte još... CRNO NA BELO! Ovo su dokazi da je Mina ISPRIČALA ISTINU o Ani Korać, Karlu i Filipu Mijatovu! Posle ovih fotografija SVE ĆE VAM BITI JASNO (FOTO+VIDEO)

Kako je istakao za Pink.rs, Filipu je konačno laknulo što milionski auditorijum, posle raznih spekulacija i nagađanja konačno, kako kaže, zna istinu.

Meni je drago što se konačno dokazalo da ja nisam psihopata! Baš mi je drago - iskren je Mijatov, koji je danas bio pozitivno iznenađen Mininom iskrenošću.

Foto: Printscreen Instagram/Filip Mijatov, TvPink Printscreen

- Mina sve zna, ona zna i dok smo bili zajedno Ana i ja, i nakon toga... I kad se selila kod nje, Ana je mene zvala, to sve Mina zna. Ne samo njih dve, svi znaju! Samo sam želeo da se dokaže da je Ana ološ - to se dokazalo, sinoć su je svi izviždali na "Zadrugoviziji". Zbog tih kola i zbog tih batina sam joj se osvetio, sad završavam s tim. A svaka čast Mini, svaka joj čast! - zaključio je naš sagovornik.

U nastavku pogledajte šta je sve Mina ispričala o vezi Ane Korać i Filipa Mijatova, ali i izvesnog Karla iz Hrvatske:

D. Tanasijević

#Ana Korać

#Filip Mijatov

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'