AKTUELNO

Direktno prošla u polufinale!

Čast da prva večeras otvori ovu poslednju emisiju 'Pinkovih zvezdica - All stars' kada žiri odlučuje ko prolazi dalje pripala je Dariji Vračević, koja je svojim bajkovitim nastupom ostavila sve bez daha. Ona se predstavila pesmom "I see the light" iz crtanog filma "Zlatokosa".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je, kao i uvek, donela magiju na scenu, a svima se dopalo što je bila u brodiću dok je izvodila svoju numeru. Očekivano, za ovo maestralno pevanje na engleskom i srpskom jeziku, Darija je dobila svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Preskočila si Eni, ovo mi je broj jedan! Ceo tvoj nastup sam snimila, ovo je bilo čarobno u svakom smislu, ja sam se oduševila. Ovo ti je bio pobednički nastup - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti zaista iskreno kažem da mislim da ti treba da pobediš u ovoj sezoni jer si najkompletnija. Mala si, imaš izuzetno moćan i artikulisan glas koji zazvuči bebeće, pa onda kao da neka matora pevačica peva. Savršena si, i ja navijam za tebe - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Darijin bajkovit nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'