AKTUELNO

Šarmantna voditeljka je sa nama sumirala drugu sezonu serijala, koja se završava večeras.

Kao voditeljka veoma popularnog serijala "Trenutak iz sna", glumica Tijana Čurović osvojila je simpatije publike. Uvek sa osmehom na licu, Tijana se, sa timom stručnjaka, trudila da u svakoj epizodi kandidatima vrati veru u budućnost i to ne samo kroz fizičku transformaciju.

Foto: Promo.

Večeras vas očekuje poslednja emisija druge sezone "Trenutka iz sna", a Tijana nam je otkrila zbog čega joj je večerašnja finalna epizoda posebno značajna i zbog čega će se razlikovati od svih do sada.

Ne bi trebalo da budem pristrasna, ali u poslednjoj epizodi drugog serijala gledaćete prvog muškarca u 'Trenutku iz sna', nas je sve osvojio svojom skromnošću, neposrednošću i dobrotom i zato je on za mene obeležio ovu sezonu - rekla nam je Tijana.

Prvi muškarac u "Trenutku iz sna" je Miloje Rašić, kome sudbina nije bila baš naklonjena u životu: odrastao je bez roditelja, a jedna pogrešna odluka dovela ga je do još jednog traumatičnog događaj - u saobraćajnoj nesreći završio na asfaltu polomljenih zuba. Najvažniji zadatak u ovoj epizodi biće da Miloju povrate osmeh na lice, a time i otklone probleme koji mu ugrožavaju zdravlje. Čvrsto držeći za ruku voditeljku Tijanu, on je u stomatološkoj ordinaciji hrabro čekao konačnu odluku – da li je stigao na vreme, ili je ekipa serijala zakasnila.

Foto: Promo.

Iako se trudila da uvek ostane pozitivna, voditeljka je pred nekim pričama ostala nema, neke su je duboko potresle, a bilo je i posebno teških trenutaka.

Najteže je kada zbog zdravstvenog stanja učesnika, ne uspemo da ostvarimo njihov trenutak iz sna, to mene i celu ekipu mnogo potrese, jer se za svakog od njih vežemo i iskreno želimo da ih usrećimo. A najlepši trenuci su kada dođe dan finala i vidimo da je sve uspešno proteklo i da su naši učesnici srećni i zadovoljni zajedno sa svojim porodicama, tada znam da sav trud, kako nas tako i celog stručnog tima serijala nije bio uzaludan - objašnjava Tijana, koja svaku priču doživljava veoma emotivno.

Foto: TvPink Printscreen

Tijanu je rad na ovom serijalu podsetio koliko je važno biti human i da ne treba zatvarati oči pred tuđim sudbinama, a kada bi morala da ovu drugu sezonu opiše u tri reči to bi bile: emotivna, živopisna, ohrabrujuća.

Životne priče koje oni ispričaju nisu nisu nimalo lake, ali osmeh posle čitavog procesa je veoma ohrabrujuć za sve one koji se usude da ostvare sve svoje snove - objasnila je uvek nasmejana voditeljka.

Iako se večeras završava druga sezona, Tijana već vredno sa čitavim timom radi na novim epizodama i pričama koje vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: M. Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'