AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda ekranizovala je pesmu ''Nevinost''.

Najveća zvezda sa naših prostora Svetlana Ceca Ražnatović snimila je spot za numeru ''Nevinost'' sa novog albuma ''Autogram''. Spot će premijerno biti prikazan na TV Pink u ponedeljak 30. januara u 13:30 u emisiji ''Dobar dan sa Deom i Sarapom'' u koju će se ekipa "Premijere" uključiti uživo sa promocije novog projekta.  A u 14 časova mnogobrojna publika moći će da pogleda spot na zvaničnom "Jutjub" kanalu Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pesma ''Nevinost'' je prva numera sa novog albuma za koju je snimljen spot u saradnji sa "Toxic Entertainment-om" i naftnom kompanijom "OMV".

Snimanje je trajalo tri dana na Avali, a Ceca je provela ukupno trideset sati snimajući u veoma teškim vremenskim uslovima. Folk diva nosila je izazovne haljine na čak minus 15 stepeni. Iako se cela ekipa žalila na hladnoću, Ceca je to stoički izdržala, pa je bez reči ozbiljno pristupila svim zahtevima koje je reditelj imao.

Foto: Instagram

Planirano je da se snimanje odloži zbog loših vremenskih uslova, međutim ona nije želela da pomera celu ekipu i bez problema je tri dana dolazila na set.

Ne propustite premijeru spota za Cecinu novu pesmu ''Nevinost'' na TV Pink u ponedeljak 30. januara u 13:30 u emisiji ''Dobar dan sa Deom i Sarapom''.

Autor: M. K.

#Pesma

#Svetlana Ceca Ražnatović

#TV Pink

#pevačica

#spot

'