AKTUELNO

U Beloj kući nastao muk!

Nakon što su puštene uspomene Lune Đogani, među kojima su bile i one sa pevačem Slobom Radanovićem, Luna je pričala o njihovom odnosu i govorila kako se pokajala zbog svega toga.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević podsetio je da je pre nekoliko dana izjavila da se kaje što je jednoj ženi uništila život, misleći na Kristinu Kiju Kockar, pobednicu prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Luna je progovorila o tome.

Da, to je moje mišljenje uvek bilo. Nisam imala snage to da kažem. Ne želim nijednoj ženi tako nešto. Ja sam se joj divila kako je mogla da nas gleda tako hladno. Zato sam komentarisala da je karijeru i sve što joj se dešava zaslužila, to je njena nagrada - rekla je iskreno Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je ustao i Marko Miljković i progovorio o Slobinom i Luninom odnosu, a zatim i simpatijama koje je navodno gajio prema Kiji.

Bilo je tu ljubavi, to se videlo iz aviona, ali tu je bilo mnogo više ružnih momenata koje oni nisu videli, trebalo je mnogo ranije da to okončaju - rekao je Marko o Slobi i Luni, pa prokomentarisao Kiju:
Dosta je bilo tu šala da budem iskren. Cenim njenu hrabrost. Skidam joj kapu za te neke poteze. Mnogo hrabra žena. Mala, vrcava, sitna, ali jako hrabra žena - dodao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'