AKTUELNO

Razlika u glasovima je bila ogromna.

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i ove večeri na luksuzno imanje nadomak Beograda, poznatije kao "Zadruga 2" kako bi se obavilo još jedno izbacivanje.

Foto: TvPink Printscreen

Nominovane takmičarke su Marija Kulić, koju su nominovali učesnici, kao i Dragana Mitar, koja je dobila najmanju podršku publike.

Zadrugari su se okupili u Dubiozi kako bi nominovane ukućane odigrale igru za dupliranje glasova, a Ognjen je otišao po Draganu i Mariju u zatvor.

Foto: TvPink Printscreen

Igra je bila takva da su zadrugarke morale da vežu oko glave kanap sa skočko igračkom koji im je visio na čelu. One su morale da puste da skočko padne na sto, a zatim da ga vrate u prvobitni položaj samo pokretima glave. Ipak, zadrugarke se nisu najbolje snašle, pa nijedna nije uspela da uradi ovaj zadatak, zato dupliranja glasova nije bilo.

Pošto su se svi glasovi gledalaca sabrali Marija Kulić ostvarila je 79 posto glasova, dok je Dragana Mitar osvojila 21 procenata glasove publike, tako da je Dragana napustila "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

Ona se pozdravila sa svim zadrugarima i odmah napustila luksuzno imanje, te se uputila ka studiju gde su je čekali pripadnici sedme sile, a njen suprug Siniša nije došao da je dočeka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'