AKTUELNO

Seka Aleksić odlučila je da u svoj svakodnevni život vrati stare, dobre navike zahvaljujući kojima se sada oseća mnogo lepše.

Folk pevačica Seka Aleksić pre četiri meseca postala je najsrećnija žena na svetu, kada je nakon dugogodišnje borbe za potomstvo rodila svog prvog sina Jakova.

Foto: Printscreen Instagram

Prvih nekoliko nedelja ni na sekud se nije odvajala od svog voljenog naslednika, a kad se već uhodala sa novonastalim obavezama i potrebama svog sina, zahvaljujući uspešnoj organizacijoi uspela je da pronađe malo vremena za sebe i vrati se treninzima koji već daju vidljive rezultate.

Ona je svoju najnoviju selfi fotografiju iskoristila da se pohvali rezultatima i motiviše i ostale dame, novopečene mame, da se posvete sebi i povedu računa o svom telu.

Polako, ali sigurno nožice se vraćaju u top-formu. Trening je veoma važan, podržavam sve mame koje žele da treniraju. Ukoliko vam društvo pravi suprug, onda je to top, jer uz ljubav je sve lakše - napisala je pevačica, koja je imala bezrezervnu podršku supruga Veljka Piljikića.

Autor: D. Tanasijević

#Seka Aleksić

#Teretana

#Veljko Piljikić

#pevačica

'