AKTUELNO

Nije ga pokazala javnosti do sada!

Mlada pevačica Sara Jovanović ne govori toliko o svom privatnom životu u javnosti, a o njenim ljubavnim vezama se jako malo zna. No sada su do medija došle informacije da je Sara uplovila u ljubavnu vezu sa reperom, Markom Milivojevićem Milijem.

Foto: Pink.rs

Ovaj muzički par se upoznao prošle godine u Crnoj Gori, a ubrzo nakon toga su otpočeli romansu koju su sve do sada krili od javnosti.

Ipak, u jednom klubu ih je 20. aprila odao poljubac. Te večeri su oboje mnogo popili, pa nisu mogli da se kontrolišu - rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao:
Mili je imao dugu vezu i nije bio raskrstio sa devojkom kada je uplovio u romansu sa Sarom. Upravo to je bio razlog zašto su se krili, a nakon njegovog raskida s devojkom, on i Sara su se posvađali. Ta svađa nije dugo trajala, oko mesec dana se nisu čuli, a onda su u aprilu opet obnovili romansu - ispričao je sagovornik.
View this post on Instagram

💰

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on

PROČITAJTE JOŠ: SULTANIJA U TANGAMA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM! Svi je pamtimo po ulozi Hurem, a danas Merjem Uzerli OVAKO šokira javnost na Kanskom festivalu! (FOTO)

Pink.rs

#Sara Jovanović

'