AKTUELNO

Žiri je morao da donese tešku odluku.

U večerašnjem izdanju takmičenja "Pinkove zvezdice - all stars" direktan plasman dalje sebi su obezbedili David Radosavljević, Bojana Radovanović, David Marković, Isidora Mitić i Antonia Gigovska.

Foto: TV Pink Printscreen

Nika Purić, Katarina Radulović i Uroš Stanković večeras su dobili četvorke od publike. Taman što je žiri seo u staklenu sobu, David Radosavljević i Bojana Radovanović odlučili su da ih ponude tortom, s obzirom na to da je ova takmičarka večeras slavila svoj rođendan na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - all stars".

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao trenutak da se proglasi ko ide dalje, a ko ispada iz takmičenja, voditeljka Marijana Mićić pročitala je odluku žirija. Kija, Goca, Nataša, Leontina i Milan odlučili su da prvi nastavi takmičenje Uroš Stanković, a druga takmičara koja je prošla u polufinale je Nika Purić, dok je Katarina Radulović, nažalost, ispala iz takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća emisija u kojoj se ova grupa bude pojavila je ta u kojoj se glasa od strane publike. Žiri više neće imati pravo glasa, samo ćemo da uživamo i da se nerviramo zašto naš neki favorit nije nastavio dalje. Ceo život je jedno takmičenje, deco, to morate znati. Žao mi je što nam je Katarina u samoj završinici napustila takmičenje, ali kao što smo rekli prošlog petka, mi svaki put imamo neku tremu ili strah od toga, ali eto, takav je sistem takmičenja - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'