AKTUELNO

Danima priča neistine o njemu!

Bivši dečko Ane Korać koji se u poslednje vreme često spominje u rijaliti programu "Zadruga 2", Filip Mijatov, sleteo je danas popodne u Beograd. Poslednjih dana isplivale su mnoge mračne tajne ove zadrugarke koja svakodnevno iznosi neistine o Mijatovu.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

Poslednjih dana Filip na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima deli video-snimke i fotografije koji potvrđuju da se Ana sve vreme služi lažima kako bi prevarila milione. Čim je sleteo u Beograd, Mijatov se obratio novinarima.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/filip_mijatov

Spreman sam! Trenutno sam bolestan malo, imam grip. Dokazi postoje. Zapravo nisu to dokazi, jednostavno ćemo da pokupšamo da objasnimo neke stvari. Ja neću ući tamo da se svađam, da se mi bijemo tamo i maltretiramo. Pokušaću da okupim ljude oko sebe - rekao je Filip.

Foto: Privatna arhiva/Filip Mijatov

Ana Korać koja priča da sam psihopata je prošlu "Zadrugu" pričala sve najbolje. Samo hoću da je pitam odakle joj novac - dodao je Mijatov.

PROČITAJTE: PROGONILA OŽENJENE I ZAUZETE MUŠKARCE! Ana Korać mesecima pokušavala da preotme izabranike ove pevačice! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Korać

'