AKTUELNO

Odlučila da progovori o svemu!

Poznata folk pevačica Maja Marijana bila je gost u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro"  na televiziji Pink kod voditelja Predraga Sarape, gde je zajedno sa Mladenom Mijatovićem pričala o slučaju svog zapaljenog automobila. Podsetimo, u noći između 22. i 23. aprila, zapaljena je hauba pevačicinog porodičnog automobila, a domaći mediji pisali su ovih dana o tome da je automobil navodno zapaljen zbog dugova njenog pastorka.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je odlučila da u gostovanju ekskluzivno ispriča Sarapi sve što zna o ovom slučaju.

Na kameri smo videli dvojicu koji se muvaju oko automobila. To je bila noć. Mislili smo prvo da obijaju kola, ja sam bila bunovna, samo sam u jednom trenutku videla da gori auto. Moja ćerka i ja smo izletele na terasu. Ja sam počela da se derem, ona da vrišti. Uopšte mi nije bilo jasno. Oni su, naravno, pobegli. Vatrogasci i policija su brzo reagovali i sanirali požar. Ćutala sam zato što je bio takav dogovor, ali takve stvari ne mogu da se sakriju - ispričala je pevačica, pa dodala:
U tom trenutku svašta prođe kroz glavu. Ja znam da se nisam nikome zamerila. Ali, kada porazmislim, postoje neki ljudi koji imaju finansijske obaveze prema mojoj porodici, ali ja zaista ne mogu da tvrdim to. Pojavljivaću se sve dok se ovo ne reši, sedeću svima na glavi.

Foto: TvPink Printscreen

Mladen je naveo da ovo nije redak slučaj u Srbiji, te nabrojao sve skorašnje slične događaje koji su se desili po gradovima naše zemlje. Sarapa je naveo da Maja nikada nije imala slične afere, pa je upitao da li je dobijala neke pretnje pre ovoga, na šta je pevačica odgovorila:

Koliko znam, ne. Postoje tu neke stvari o kojima još ne mogu da pričam. Počele su neke dezinformacije da se pojavljuju, na to ne obraćajte pažnju. Ja i dalje kažem da ne mogu da tvrdim šta je po sredi. Nisam uopšte u tom filmu, gledam svoja posla, povukla sam se iz javnosti. Sve ovo mi crpi energiju, planirala sam i da snimim nove pesme, sada ne mogu. Više me nalogodavci zanimaju - rekla je Maja.

Upitao je i kako se oseća njena maloletna ćerka, koja je takođe svedočila ovom slučaju.

Moja mlađa ćerka je još uvek dete, pod stresom je. Često plače, plaši se. Naravno da mi nije prijatno. Ne želim, naravno, nikome ovo, čak ni najgorem neprijatelju - dodala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Sarapa je poželeo pevačici da se slučaj što pre reši, te da se nada da će je uskoro ugostiti u emisiji zbog novih pesama, na šta je pevačica odgovorila:

Ja želim time da se bavim, a ne ovim.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo intervju pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga 2

'