AKTUELNO

Klevete o neprimerenom ponašanju predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, navedene u tekstu novinara Marka Srejića, su u popunosti neistinite.

Televizija Pink kao i autor emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić, oštro osuđuju neistine o predsedniku Skupštine grada Jagodine, Draganu Markoviću Palmi, iznete u današnjem izdanju dnevnog lista "Αlo".

Klevete o neprimerenom ponašanju predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme, navedene u tekstu novinara Marka Srejića, su u popunosti neistinite i služe samo da doprinesu publicitetu i tiražu ove dnevne novine. Kako je pomenuta emisija emitovana uživo, ona može da posvedoči o atmosferi i ponašanju predsednika Skupštine grada Jagodina. Navedene optužbe o regovanju publike i prisutnih u studiju tokom pauze su izmišljene i kao takve nisu validne, a televizija Pink kao i autor emisije “Amidži šou” žestoko se suprotstavljaju ovakvom nepoštovanju novinarske etike, dezinformisanju javnosti i senzacionalističkom pristupu zarad veće čitanosti.

Ovim putem se izvinjavamo predsedniku Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi za pokušaj narušavanja ugleda od strane neprofesionalnog novinara i redakcije lista "Alo" načinjene tokom snimanja emsije televizije Pink.

Autor: Pink.rs

#AMI G SHOW

#Dragan Marković Palma

#Ognjen Amidžić

'