AKTUELNO

Tek što je dobila pomoć, autorka “Magazina In” odlučila je da otputuje i suprotstavi se najvećoj fobiji.

Već smo navikli da naša popularna voditeljka Sanja Marinković i te kako brine o svom zdravlju i fizičkom izgledu, ali niko nije ni slutio da je lice TV Pinka godinama imalo fobiju od visine.

Kako je otkrila u jednom razgovoru, Sanja je posetila stručnjaka i uspešno prevazišla ovaj strah.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle skoro deceniju truda uspela sam da pobedim strah od visine i nedavno sam se popela na jedno od najviših zdanja na svetu - na Dubai Frame. Za Uskrs sam se vozila na jednoj od deset najviših i najdužih žičara na svetu u Hongkongu. Verujem da strah i strepnja oduzimaju slobodu i ne dozvoljavaju nam da uživamo. Zato ja svakoga dana lečim svoje strahove - rekla je Sanja.

View this post on Instagram

“Koliko ste bola ,patnje ,odricanja i teskih trenutaka spremni da podnesete u zivotu da biste se izborili za svoju meru srece?” 💃 Svako od nas treba da ima odgovor na ovo pitanje pre nego sto izabere svoj put uspeha ,ljubavi ,borbe ,tisine i smeha ⭐️ Zasto sam ovo napisala?! Zato sto me stotine vas svakoga dana pita kako mi polazi za rukom da uskladim posao, majcinstvo, druzenje , putovanje ,porodicne obaveze, sport 🤔 Odgovor cete sami dobiti ukoliko za pocetak sebi iskreno priznate sta zelite od zivota 😍 Cekam vas 🦋 #mojamerasrece #zensketajne #lovemyjob❤️ #mojsinmojamerasrece #mojameraljubavi #struggle #love #happy #enjoy #nijelako #samodeluje #sun #smile #nomakeup #relax #weekendbreak #healthy #detox #nebotox #mycity #loveuae🇦🇪 #homeawayfromhome

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

PROČITAJTE JOŠ: KAO JAJE JAJETU! Andrija Milošević objavio selfi sa bratom, a mnogi su zanemeli kad su videli koliko liče!

Ona je takodje otkrila da i dalje ima strahove od životinja, letenja i lifta.

View this post on Instagram

“Neka vasi snovi budu veliki kao sto je @burjkhalifa jedna od najvisih zgrada sveta” ⭐️ Ovako glasi izreka mudrih stanovnika UAE koji svoje ambicija i postignuca mere visinom od 828m ili 163 sprata koliko ima simbol UAE , impresivno zdanje ❤️ Bila sam gost ovog grada jos pre petnaest godina okruzena samo peskom i gradilistima kada niko, pa ni ja nisam verovala da cu za samo jednu deceniju moci da uzivam u dorucku na 123 spratu zgrade iz bajke gde ce me ljubazno docekati mladi ljudi iz Srbije 👏🏻 ponosni,nasmejani i zadovoljni 👌 “Nikada ne gubite nadu ,jer ne znate sta vam donosi novi dan “ 🌸 #enjoy #happy #breakfast @visit.dubai #momlife #mojsinmojamerasrece #zensketajne #lovemyjob #magazinin #suntan #nomakeup #justlipstick #sleepy #tea #coffee #scones #sandwiches #ljubazan #kelner #kaofotograf 😂 #missed #thisfeeling 😍 #loveuae🇦🇪

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

'