AKTUELNO

Neće joj biti dobro kad vidi šta je njen bivši parnter sve otkrio o njoj.

Filip Mijatov po svoj prilici je odlučio da raskrinka Anu Korać koja je u ''Zadruzi 2'' otkrila da ju je on proganjao i da je često bežala od njega. Filip je dokazao snimcima i fotografijama na kojima je sa Anom da ona nije govorila istinu, kao i da joj je slao velike svote novca, davao automobile kojima je divljala po beogradu, plaćao estetske operacije...

Filip se sada obratio svojim pratiocima na Instagramu i saopštio im da ima veliku želju da uđe u Belu kuću kako bi raskrinkao Anu i otkrio celu istinu o njoj.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Facebook/Filip Mijatov

- Za moj ulazak u ''Zadrugu'' je potrebno da ovaj klip ima više od 5.000 komentara. Zato vas molim šerujete na vašim storijima. Agende mog ulaska. 1. Ana Korać - to će mi biti najlakše 2. Kompletna istina o prostituciji - Od Pančevačkog mosta do one elitne3. Najteža agenda biće kako objasniti roditeljima da pomognu ćerkama da pronađu sebe i nađu ful potencijal4. Humanost - boriću se za glavnu nagradu koja će ići u humane svrhe. Za ljude kojima je to potrebno. Želeo bih da @rtvpinkofficial pronađe pet porodica kojima je pomoć neophodna. Da li ćemo imati 5.000 komentara i napraviti pravu igru? Vaša energija je jako potrebna, molim delite - obratio se Filip svojim pratiocima na Instagramu i izazvao pravu pometnju.Pogledajte snimak:

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'