AKTUELNO

Vraća se na velika vrata domaće scene.

Naša popularna pevačica Goga Sekulić porodila se u decembru prošle godine i na svet donela svoje prvo dete, sina, kome su ona i njen suprug Uroš Domanović dali neobično ime Vasilij Andrej.

Goga trenutno boravi u Srbiji sa svojim naslednikom i vredno radi na pripremi svojih novih pesama. Ona je gostovala i u ovonedeljnom izdanju emisije "Kontravizija" kod voditelja i autora Lava Pajkića, te je tom prilikom govorila o svom sinu.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo došli pre par dana u Beograd, malo je stresno s obzirom na to da u Cirihu vodimo neki totalno drugačiji, mirniji život, meni je to odgovaralo, da primimo sve vakcine, da beba malo ojača, kako to sve već ide. Odjednom, iz onog mira, došli smo ovde, mnogo novinara, mnogo ljudi, prijatelji, familija, svi žele da vide bebu, to je normalno i prirodno, beba je bila u čudu, ali snalazi se, ja sam mislila da će više da plače, ali dobro je - rekla je Goga.

Kako je svima dobro poznato Sekulićeva je veoma dobra prijateljica sa Anom Nikolić, a s obzirom na to da je i Ana nedavno postala majka, ona joj je dala nekoliko saveta.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JU JE FINANSIRAO! Ana Korać iz 'Zadruge' MOLILA Filipa Mijatova da joj kupi i pošalje STVARI, pojavio se snimak koji SVE dokazuje! (VIDEO)

Dopisivale smo se i čule, rekla mi je "Obavezno uzmi pomoć, dadilju, da bude sve pod kontrolom", to jeste, ali jako je teško naći kvalitetne osobe kojima ćete ostaviti tako malu bebu. Za sada imam pomoć mojih roditelja, naravno i Uroš mi baš dosta pomaže. Oboje se trudimo da sa bebom bude sve kako treba. Nas dvoje ćemo ostati ovde mesec, dva, kasnije ćemo otići na more. Uroš mora da ide u Ameriku, ima takmičenja, priprema se za velika svetska takmičenja, a beba i ja ćemo biti u Beogradu - navela je Goga.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

R. L.

#Goga Sekulić

#Kontravizija

'