AKTUELNO

Za nju ne postoji teška pesma.

Ovu čarobnu noć zatvorila je Valentina Mec. Ona je kao odgovor na ovonedeljni zadatak "Brze pesme" odabrala numeru "Od mene se odvikavaj" koju u originalu izvodi član žirija Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Već na prve taktove svoje pesme, Milan je podigao svoju stolicu, a ubrzo su uradili isto i svi ostali članovi žirija. Publika je uživala u ovom nastupu, a petočlani sastav nagradio je Valentinu sa svih pet glasova.

Bitna je ona, ja sam njoj pričao kako bih voleo da ona postane domaća ženska zvezda broj jedan. Sa ovim tipom pesama koje su energične, a opet imaju i dosta pevanja o sebi, to je najbolji put. Ali vreme će pokazati. Ovo večeras je bilo odlično, ja sam uživao, ti znaš koliko ja volim koliko ti pevaš. Ta koreografija mislim da ti je samo odmogla, nije ti doprinela pevački, ali je lepo videti sve to - naveo je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ne bih se složila sa Milanom da ti je koreografija odmogla, bilo je prijatno gledati te kako đuskaš, delovalo je prirodno i nenaučeno. Nisi obraćala pažnju da li ćeš ispratiti neki korak, potpuno si bila dominantna u toj koreografiji i meni se to dopalo. Jako mi se dopalo kako si otpevala pesmu, ja jako volim kad žene pevaju muške pesme, a da ne znam da ovo peva Milan, moglo bi da prođe komotno kao tvoja. Tvoja buduća karijera zavisiće samo od tvoje glave, jer si u ovom šou programu dokazala da imaš sve što treba da ima jedna velika zvezda, a ne zvezdica. Sad samo pamet u lepu glavicu i srećno - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'