AKTUELNO

Žiri je bio fasciniran.

Pretposlednji nastup ove čarobne noći bio je rezervisan za Irinu Arsenijević. Ova zvezdica izvela je pesmu koja je pobedila "Evroviziji" pre nekoliko godina "Euphoria", a koju u originalu izvodi Lorin.

Foto: TvPink Printscreen

Pored briljantnog pevanja i vanserijskog vokala, Irina je imala i čitav performans koji je bio identičan onom koji je izvela Lorin kada je pobedila na takmičenju za pesmu "Evrovizije", a plesač koji je sa njom bio na sceni je inače Irinin najbolji drug. Njen nastup svi su gledali bez daha, a žiri ju je naravno nagradio sa svih pet glasova.

Jao što volim kad vidim ovako talentovanu decu. Baš me je razveselilo što si rekla da ti je najbolji drug, divno je da se družite i da ovako razvijate svoje talente. Jako uspešan nastup si imala. Ti mene često znaš da ne dirneš, ne znam zašto, ali danas si me dotakla. Ovo su pokreti koji ti stoje, ovo je koreografija u kojoj dobro plivaš. Danas si bila perfektana, imala si par falšića, ali ukupan utisak je da si se tako lepo osećala dok si izvodila ovu pesmu. Ja sam to osetila i u jednom momentu si me svu naježila, hvala ti - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ti imaš taj talenat da ili upropastiš čoveka ili da ga samo zaobiđeš. Mislim da je ovo večeras jedan od tvojih boljih nastupa koje sam videla, ovo je generalno jedno od boljih izvođenja ove pesme koje sam ja čula u životu. Ovo je pesma koja je jedna od meni najboljih pobedničkih pesama na "Evroviziji", ovo su pesme koje ti nosiš fantastično. Božanstvena si bila, famozna - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate nastup ove zvezdice to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'