AKTUELNO

Dovela atmosferu do usijanja!

Mlada pevačica Nikolija Jovanović sinoć je u Beogradu promovisala album pod nazivom "Yin&Yang", a na samom događaju su se pojavile brojne kolege i prijatelji kako bi joj pružili podršku i poželeli uspeh sa novim projektom. Sama Nikolija ističe da ima tremu, ali onu pozitivnu.

Imam pozitivnu tremu. Možete očekivati puno energije, dobar provod i sjajan nastup - rekla je reperka i dodala da svaka pesma sa novog albuma ima deo njene energije:

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nemam autobiografskih pesama. Svaka pesma ima neku moju energiju i deo mog karaktera, oseti se da je to Nikolija. Relja dolazi malo kasnije, snima spot za svoje pesme, mama Vesna je kod kuće - kaže Nikolija.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nikoliji su podršku pružile brojne kolege, a među njima i reper Slobodan Veljković Cobi koji je i učestvovao u stvaranju albuma. Događaju je prisusutvovao i pevač Sloba Radanović, kao i njegova koleginica i nekadašnja cimerka iz rijaliti programa "Zadruga", Teodora Džehverović.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Elena Kitić privukla je pažnju prisutnih svojom odevnom kombinacijom, a kako je Jovanovićeva i rekla, njen suprug Relja se pojavio sa malim zakašljenjem.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Žurka je u jednom prestoničkom lokalu trajala do ranih jutarnjih sati, a mi vam donosimo delić atmosfere.

PROČITAJTE JOŠ: DARKO LAZIĆ OTVORIO DUŠU! Pevač iskreno o porocima, ljubavi i užasnim bolovima, OTKRIO KOLIKO PATI ZA ANOM SEVIĆ! (FOTO)

Autor: O.B./M.S.

#Nikolija Jovanović

'