AKTUELNO

Morao je da se umeša!

Aca Lukas nedavno je otkazao svoju saradnju sa Folk-haus bendom koji ga je godinama pratio na nastupima, a hrvatska pop diva Severina je u tome videla priliku, pa je želela da angažuje dva člana ovog benda.

Foto: Jelena Balić/Promo

Međutim, Aleksandra Prijović ju je u tome pretekla pa je ona prva angažovala ovaj bend, koji će je ubuduće pratiti na svirkama.

Mnogi pevači grabili su se za Lukasov bivši bend. Kada su se rastali, nije se znalo ko ih je sve zvao, da bi se oni na kraju odlučili da prihvate ponudu Prijovićke. Severina se baš naljutila kada je čula da počinju da rade sa Aleksandrom, jer je bila ubeđena da će prihvatiti njene uslove. Ona nije želela ceo bend, već samo dva člana, ali poznati sastav nije hteo da se rastavlja, tako da je Seve izvisila - rekao je izvor.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Ovim povodom oglasio se i sam Lukas, koji je istakao da je sa ovim bendom imao posebnu saradnju koju će retko ko imati, ali da želi sreću onima koji ubuduće budu sarađivali sa njima.

Da bi neko mogao da napravi nešto i da će, ako uzme Lukasov bend završiti posao, grdno se vara. Mi smo imali jednu specifičnu svirku, kad bi to neko hteo, morao bi da uzme i mene, a to bi bilo jako teško. Tim ljudima želim sve najbolje, kao i onome ko će sa njima nastupati. Nemam ništa protiv Aleksandre, njoj želim sve najbolje i ona uvek može da mi se obrati za sve - istakao je Lukas.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SVE PRIZNALA! Posle spekulacija da je u vezi sa bivšim mužem Andreane Čekić, Gabrijela Pejčev progovorila o svemu! (VIDEO)

Pink.rs

#Aca Lukas

#Aleksandra Prijović

#Severina Kojić

'