AKTUELNO

Folkera iznosili iz hotela!

Ana Sević i Darko Lazić stavili su tačku na svoj odnos pre godinu dana, ali njihova veza ne prestaje da intrigira javnost ni danas. Ovaj pevački par nikada nije govorio o pravim razlozima razvoda, a tek sada su u javnost isplivale informacije koje bi mogle da budu razlog ljubavnog kraha.

Naime, spekuliše se da je folker, još dok je bio u braku sa Sevićkom, uhvaćen u provodu sa nepoznatim devojkama u jednom beogradskom hotelu. Darko je zabavljao goste na jednoj proslavi, a nakon toga završio je sa devojkama u hotelskoj sobi, navode izvori.

Foto: Kobra, Bojan Vuković

Darko je pevao od 19 do 23 časa, cirkao je alkohol sve vreme i bilo je ludo. Svi su se zezali, jeli, pili, tu su bile i devojke. U prizemlju je bilo veselje sa muzikom, a na spratovima su bile sobe. Darko nas je zabavljao, a kad je završio posao, dali su mu jednu zgodnu crnku da ga "počaste", jer je super pevao. Posle 23 časa su njih dvoje otišli u sobu. On je bio skoro obeznanjen od alkohola - priča izvor i nastavlja:

Foto: Printscreen Youtube

Sve je bilo super, ali smo se već svi pitali što Darko ne silazi iz sobe posle pet sati. U jednom momentu upala je Sevićka u hotel i počela da drami na sav glas gde je Darko. Bilo je jasno da joj je neko javio gde joj je muž i šta radi. Počela je da ga traži po hotelu i da pravi skandal, da viče kako zna da je tu, ali nije uspela da ga pronađe - kaže sagovornik.
View this post on Instagram

Preduskrsnja snimanja 🥰🐇🐣😊❤️💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Pevačica je bila toliko izbezumljena da je Lazića jurila po hotelskim spratovima, ali da na kraju nije uspela da ga pronađe. Darka su tek u jutarnjim časovima izveli iz hotela u alkolisanom stanju i doveli ga kući.

Ona je nekako napustila hotel nakon ubeđivanja s osobljem, a Darka smo potpuno pijanog jedva izneli iz sobe tek u četiri ujutru, kada je otključao vrata, i strpali ga pravo u automobil da ga vozimo kući - završava izvor.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE GAZDARICA! Veljko Ražnatović progovorio o svadbi sa Bogdanom, pa otkrio na šta će nagovoriti Cecu i Anastasiju! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'