AKTUELNO

Sada je pevačica javnosti predstavila svoju novu frizuru, koja predstavlja drastičnu promenu u odnosu na njen pređašnji izgled.

Pop pevačica Emina Jahović nedavno se požalila pratiocima na društvenim mrežama da noćima nije mogla da spava od strašnih bolova, a uzrok svemu tome su, verovali ili ne, je prouzrokovao umetaka za kosu.

Jahovićeva je, naime, pre nekoliko dana dobila brojne komplimente na račun svoje duge, bujne kose, ali je ipak odlučila da se otarasi nadogradnje zbog nesnosnih bolova.

- Ovo je drugi put u životu da sam stavila nadogradnju kose i u potpunosti se slažem da izgledaja predivno... Ali, za ovakvu kosu potrebna je ogromna briga i mnogo neprospavanih noći zbog keratina koji pakleno boli! Odlučila sam da odmah pozovem svog frizera i da sve to uklonim smesta. Razmislite pre nego što se odlučite na ovakav korak. Bog blagoslovio majku prirodu  - priznala je Emina na Instagramu.

Sada je pevačica javnosti predstavila svoju novu frizuru, koja predstavlja drastičnu promenu u odnosu na njen pređašnji izgled.

Emina sada ima znatno kraću kosu, a ceo izgled upotpunila je šiškama, koje su ove sezone i te kako u trendu.

- Gotovo je! Nova kosa - napisala je Emina.

"Prelepa, kao i uvek", "Odlična frizura", "Predobro" - samo su neki od komentara njenih fanova, koji su oduševljeni njenim izgledom, o čemu svedoči i to što je fotografija dobila skoro 2.000 lajkova za manje od pola sata.

Autor: M. Đurović

#Emina Jahović

#pevačica

'