AKTUELNO

Iako je policija protiv pevača najpre podnela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pevač bude uhapšen.

Novosadska policija uhapsila je pevača Slobodana Vasića i po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja pretukao svoju devojku, u čiji se stan nedavno uselio.

Podsetimo, drama u Novom Sadu odigrala se kada se Vasić sa devojkom, njenim bratom i njegovom partnerkom vratio u stan iz restorana gde su bili na večeri. Nakon što je brat Đ. J. krenuo svojoj kući, Vasić je nasrnuo na svoju devojku, koja je počela da zapomaže i doziva brata u pomoć. Mladić se vrati u stan i pozvao policiju, a pevač je potom pobegao.

- Protiv pevača je najpre podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova devojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pevač tukao. Posle saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podneta krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati - priča sagovornik i dodaje:

- Očekuje se da će Vasić danas biti izveden pred zamenika osnovnog tužioca, gde će dati iskaz nakon koga će se odlučiti o daljem toku postupka. Inače, u prvoj izjavi koju je spornog dana dao policiji, Vasić je optuživao devojku i njenog brata da su ga tukli, dok su oni tvrdili suprotno - dodao je izvor.

Foto: Instagram

Podsetimo, brat napadnute devojke Đ. J. kazao je da su on, sestra i njegova devojka tog dana bili sa Vasićem u restoranu.

Dozivala u pomoć

- Kada sam sa devojkom krenuo kući, čuo sam kako moja sestra viče "Bato, spasi me!". Odmah sam potrčao ka stanu, a usput sam pozvao policiju. Zatekao sam Vasića kako leži preko moje sestre i udara je. Odgurnuo sam ga, a on je pobegao pre nego što je policija stigla - rekao je sagovornik.

Inače, posle incidenta, Vasić se oglasio na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram/Printscreen Youtube

Slobodan Vasić je umesto po hitovima, uglavnom u domaćoj javnosti poznat po burnim vezama, nasilničkom ponašanju i skandalima koje je izazivao. Tako je bivšu Verenicu Valentinu Vučurević udario je u jednom lokalu u Budvi, još 2015. godine, ali mu je ona uzvratila tako što ga je tresnula flašom po glavi. Navodno se zabavljao i sa ćerkom svog kolege Topalka, a karijeru je prekinuo zbog pretnji bivšeg dečka svoje tadašnje verenice Marine Perišić. Kako su Vasić i Perišićeva ispričali, živeli su u strahu za sopstveni život, a ispostavilo se i da je Slobodan, otac Marininog prvog deteta, što su pet godina krili. Navodno, ovaj pevač se prošle godine i oženio, ali se razveo posle samo 20 dana braka.

Autor: Pink.rs

#Slobodan Vasić

'